Gepensioneerde Nederlanders in Zweden

, Rudi Holzhauer
25-3-2018, 16:03 uur

Volgens opgave van het CAK zijn er in 2017 zo'n 500 gepensioneerde Nederlanders in Zweden, die zgn. verdragsgerechtigd zijn, d.w.z. een wettelijke uitkering (AOW of ander overheidsgerelateerd pensioen) uit Nederland hebben. Er zijn er mogelijk wel meer, maar die hebben dan bijv. meer pensioen uit een ander land dan uit Nederland.

Ik zou graag meer horen over de ervaringen van deze groep met leven, wonen, fiscaliteit en zorg in Zweden. Een ieder kan dat kwijt op de site van de Verenging voor de Belangenbehartiging van Nederlands Gepensioneerden in het Buitenland. www.vbngb.eu Maar ook rechtstreeks aan mij. Die site heeft ook een Zweden-portal, maar we kunnen alle inhoudelijke hulp gebruiken om onze informatie zo goed mogelijk te krijgen.

Ik nodig deze doelgroep ook uit om lid van de VBNGB te worden. Maar dat natuurlijk geheel terzijde ... Ik ben bestuurslid, kennismanager en inhoudelijk webmaster van die VBNGB. Vandaar ...

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Rudi Holzhauer
terug

Reageer


Het bericht waarop je wilt reageren:Onderwerp (verplicht, typ het onderwerp van je reactie in):


Bericht (verplicht, maximaal 5000 tekens):


Naam (verplicht):


email address


E-mail (als je dit invult kunnen mensen rechtstreeks op je reageren, maar je e-mailadres komt niet op de site te staan):


Laat het mij via email weten, als er een reactie wordt gepost bij dit onderwerp.
Laat het mij altijd via email weten, als er in dit forum geschreven wordt.

  


terug